Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

De tandartsapparatuur van All Dent

Bij All Dent is het mogelijk om allerlei soorten tandheelkundige apparatuur te krijgen voor uw tandheelkundige praktijk! Maar wie zijn we eigenlijk? All Dent is een familiebedrijf dat was opgericht in 2002 door Herm Slagmoolen, het grote begin. Al vanaf het begin van ons bedrijf lag de focus vooral op onze service, we leveren uiteraard kwaliteit en hebben een sterke technische dienst voor al het onderhoud van onze tandartsapparatuur, maar de nadruk lag op onze klantvriendelijkheid. Als we nu een aantal jaren vooruit spoelen, ziet u dat we inmiddels wel een speler van formaat zijn geworden op de markt van tandheelkundige praktijkinrichting en tandartsapparatuur! We zijn gewoon de beste in de service. Bij ons is een goede relatie onze belangrijkste drijfveer.

Naast de tandartsapparatuur van All Dent

Hoewel we dus tandartsapparatuur verkopen, ligt ons specialisme in het inrichten van tandheelkundige praktijken, mét alle tandartsapparatuur die daarvoor nodig is. Maar hoe doen we dat? Samen werken we dan toe naar de ideale praktijk, die er uniek uitziet, een fijn werkklimaat heeft en goed is ingedeeld. Wij helpen u om dit te realiseren door een concept te laten maken door onze ontwerpers en interieurarchitecten, die heel veel ervaring hebben op de dentale markt. Zij maken de tekeningen klaar, eventueel met uw inbreng en eigen ideeën. Daarna gaan wij aan de slag om alles voor u te regelen. Zo wordt het inrichten van een nieuwe praktijk ontzettend makkelijk!

Focuspunten

Bij het inrichten van een praktijk met tandartsapparatuur zijn er natuurlijk een aantal focuspunten waarop gelet moet worden om het tot een succesverhaal te maken. Ten eerste zijn dat de routing en ergonomie. Het gaat namelijk niet alleen om het aanschaffen van goede tandartsapparatuur, maar ook hoe efficiënt een ruimte is ingedeeld, met handige looplijnen en kastindelingen. Daarmee worden rust en efficiëntie geïmplementeerd in uw praktijk, wat op zichzelf weer zorgt voor een prettiger werkklimaat. Wilt u graag meer weten over hoe All Dent praktijkinrichting regelt? Neem dan contact met ons op via het nummer dat op onze website staat. Op de website zelf staat ook heel veel informatie over onze werkwijze!