Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

De voordelen van kunststof deuren

Kunststof deuren zijn de deuren van de toekomst. Maar waarom eigenlijk? Daarom een overzicht van de voordelen van kunststof deuren.

Net echt hout

De kunststof deuren van tegenwoordig zijn dusdanig ontwikkeld dat ze amper nog van hout te onderscheiden zijn. Hierdoor geven ze een stijlvolle indruk en brengen ze ook nog veel voordelen met zich mee. Als eerst zijn kunststof deuren goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Dus geen weerschade aan uw deuren. Daarbij hebben ze van zichzelf zeer weinig onderhoud nodig. Af en toe een lauwwarm doekje er over een één keer per jaar de scharnieren in smeren zorgt voor een optimale en lange levensduur van uw deuren. Daarnaast zorgen ze voor isolatie in uw huis. Naast dat dit vermindering in uw maandelijkse lasten oplevert, vermindert dit ook de tocht in huis. Daarbij is minder uitstoten ook milieuvriendelijker.

Veiliger voor u

Kunststof deuren zijn moeilijk vlam vatbaar en hebben een zelfdovende werking. Dit maakt ze een stuk brandveiliger dan hout. Naast dat de deuren brandveilige zijn, zijn ze ook inbraakproof. Kunststof deuren zijn voorzien van automatische vergrendeling veiligheidssloten met een meerpuntssluiting.

Kozijnen voor uiteenlopende stijlen

Elke woning kent een andere uitstraling en daar kunt u goed rekening mee houden door de verschillende opties die kunststof deuren u kunnen bieden. Niet alleen de standaard deuren kunnen zo geleverd worden, maar ook klassieke, romantische en tijdloze deuren zijn er. Misschien wilt u wel een patroontje in uw deur of een leuke kleur. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor kwalitatief hoogwaardige kunststof deuren kunt u terecht bij Bermon. Heeft u vragen, advies nodig of wilt een bezoek aan de showroom in plannen? Bezoek de site, vul een contactformulier in, bel of stuur een e-mail.