Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een pasklare oplossing voor elk evenement

Gaat u binnenkort een beurs of evenement organiseren en heeft u voor een presentatie of voor het afspelen van een film of muziek audiovisuele middelen nodig? Is uw budget minimaal maar wilt u toch het optimale resultaat? Faas Audiovisuele Dienstverlening biedt u pasklare oplossingen. Bij Faas is het namelijk mogelijk om de door u gewenste middelen te huren voor een kortere of langere periode. Zo is aanschaf van dure apparatuur, die slechts eenmalig wordt gebruikt, niet nodig. Wij helpen u graag bij het advies, de installatie en de afbouw van de installatie. Samen met onze adviseurs kijken wij welke apparatuur het beste bij uw feest, presentatie of beurs past.

Trek de aandacht met een video Wall

De naam ‘video Wall’ zegt genoeg; een enorm scherm waarop uw boodschap, presentatie of film kan worden gepresenteerd. De aandacht van het publiek wordt gelijk getrokken en mensen blijven langer kijken en/of luisteren. Daardoor blijft de boodschap langer hangen en heeft uw presentatie meer effect. Faas Audiovisuele dienstverlening is zeer ervaren als het gaat om de installatie van deze relatief nieuwe manier van presenteren en legt u graag de vele mogelijkheden van dit geweldige videosysteem uit. Sinds het huren van deze apparatuur mogelijk is, is de populariteit van de video Wall enorm gestegen.

Een telefoontje is genoeg

Wilt u ook gebruik maken van spectaculaire audiovisuele middelen? Neemt u dan contact op met Faas Audiovisuele automatisering. De AV-specialisten van Faas helpen u bij de keuze van de juiste apparatuur en ondersteunen u bij het gebruik. Uiteraard zorgen zij ook voor de juiste hardware en software en dat de apparatuur op het moment suprême zonder problemen werkt! En is uw evenement afgelopen? Dan zorgt Faas uiteraard ook voor de afbouw en het afvoeren van de door u gehuurde apparatuur. Wilt u meer informatie of een demonstratie? Neemt u dan contact op met een van onze ervaringsdeskundigen.