Geniet extra van je ontbijt met een espressomachine volautomaat

Met je eigen espressomachine volautomaat geniet jij voortaan nóg meer van je ontbijt. Je hoort regelmatig dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Daarom is het een goed idee om er uitgebreid de tijd voor te nemen. Dat kan dankzij het ruime assortiment van Krups. Hier vind je espresso volautomaten, melkopschuimers, waterkokers en broodroosters. Wil je alles in één keer aanschaffen? Ga dan voor de ontbijtset en je geniet elke ochtend van een voortreffelijk ontbijt. Of je nu voor je horecagelegenheid of gewoon voor thuis de apparatuur wilt aanschaffen, je bent van harte welkom bij de specialist. Serveer een heerlijk ontbijt met een smaakvolle espresso uit de beste volautomatische espressomachine en een warm broodje van de functionele broodrooster. Ontbijten is nog nooit zo leuk geweest. Bekijk het assortiment online en schaf de espressomachine volautomaat aan die geheel aan jouw wensen aansluit.

Voor elke koffieliefhebber een passende volautomaat espressomachine

Hoe drink jij je koffie het liefste? Heb je wat sterks nodig om de dag goed te beginnen en kies je voor een espresso? Of ben jij zo iemand die echt van koffie wil genieten en het liefst een cappuccino met een perfecte melk laag drinkt? Om de beste koffie te zetten heeft Krups een espressomachine volautomaat ontwikkeld voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je eigenaar van een horecagelegenheid? Dan wil je natuurlijk jouw gasten verblijden met een heerlijk bakje koffie die beter smaakt dan thuis. Wist je dat Krups een espressomachine volautomaat heeft ontwikkeld die met je telefoon te bedienen is? Met één druk op de knop is jouw persoonlijke koffie klaar. Van romige cappuccino’s tot somptueuze lattes, het is allemaal mogelijk met de espresso volautomaten. Heb je je favoriete drankje ontdekt? Deze bewaar je onder ‘favorieten’ zodat je elke keer weer opnieuw eenvoudig je favoriete koffie kan drinken.

De espressomachine volautomaat is ingesteld op waterhardheid 3

Jij wilt toch ook het maximale uit je espressomachine volautomaat halen? Een belangrijk onderdeel daarvan, is het type water dat je gebruikt. Welk water is nu het beste voor een heerlijk kopje koffie? Hier is een simpel antwoord op te geven. Dat is namelijk kraanwater. Vul het reservoir dan ook niet met warm water, mineraalwater, melk of een andere vloeistof. Hier is de beste volautomatische espressomachine niet voor gemaakt. De espresso volautomaten van Krups zijn ingesteld op waterhardheid 3. Wil je weten wat de hardheid van het water in jouw regio is? Dompel het papieren teststrip die bij de espressomachine volautomaat geleverd is gedurende een seconde in het water. Wacht eventjes en je kunt het resultaat eenvoudig ervan aflezen. Wanneer het waterreservoir ontbreekt, niet goed gevestigd is of onvoldoende gevuld is, gaat het lampje branden en kan je geen koffie bereiden.