Acrylaat van Vink

Lightsandshadows

Wie de eigenschappen van acrylaat kent, weet dat dit materiaal werkelijk fantastisch en veelzijdig is. Deze kunststof is zo zuiver en zo helder, zelfs helderder dan glas. Het mooie is dat het licht geleidt waardoor het lijkt alsof het leeft, vooral als de zon erop schijnt. Niet voor niets wordt het voor vele toepassingen gebruikt. Het kan worden gemaakt in diverse maten, diktes en kleuren omdat het supersterk is, nog sterker dan glas. Het materiaal wordt veel gebruikt in kunstzinnige omgevingen waar het zeer goed tot zijn recht komt bijvoorbeeld in musea of ateliers. Maar ook steeds vaker zien we het in met name luxe warenhuizen of exclusieve winkels waar presentatie belangrijk is.

Bewerken van acrylaat

Wist je dat acrylaat gemakkelijk te bewerken is? Het is heel goed vormbaar waardoor je het kunt frezen, zagen, buigen (door het eerst warm te maken), boren, polijsten of matteren en nog veel meer. Daardoor is het zeer geschikt voor het produceren van meubels, moderne vitrines maar ook voor maken van stofkappen, veiligheidsbeglazing, balkonbeglazing en balustrades. De acrylaatplaten zijn leverbaar in maar liefst 92 kleuren en daarnaast in opaal en smoke tinten. Een groot voordeel is ook nog dat het volledig recyclebaar is. Dus milieuvriendelijk!

Waarom kiezen voor Vink?

Met meer dan 60 jaar ervaring, staat Vink bovenaan in de Nederlandse markt als voorraadhouder en voor wat betreft het distributeur schap. Met 200 medewerkers in dienst, levert Vink halffabricaten van diverse kunststofsoorten aan de industriële-, technische- en bouwsector. Juist omdat Vink zelf altijd voorraad op de plank heeft, kunnen zij standaardafmetingen en op maat gezaagde kunststoffen binnen 24 uur leveren. Als dat voor de klant niet snel genoeg is, dan kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de speciale Vink Express Dienst. Binnen vier uur wordt dan de bestelling geleverd. Meer informatie of een offerte? www.vinkacrylaat.nl

https://www.vinkacrylaat.nl