Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte in Utrecht huren doet u bij de Opslagman!

Wanneer u te veel spullen heeft en u heeft snel een opslagruimte in Utrecht nodig, kunt u het beste naar de Opslagman gaan. Iedereen heeft wel eens een overschat aan spullen, auto’s en verzamelingen. Het is dan handig, als u de spullen wilt bewaren, ze ook op een veilige plek te stoppen. Bij de Opslagman bent u dan aan het juiste adres. Bezoek simpelweg onze website www.opslagman.nl en bekijk ons aanbod aan opslagruimtes. We bieden niet slechts opslagruimtes in Utrecht aan, maar ook in Diemen, Veenendaal en Amerongen. 

Wat zijn de mogelijkheden van opslagruimte in Utrecht?

Natuurlijk snappen we dat u wat meer informatie wilt over onze opslagruimtes. Wij zorgen ervoor dat de opslagruimtes verwarmd, veilig en droog zijn. Zodoende komt u niet voor vervelende onverwachte verrassingen te staan. Bovendien kunt u de opslagruimtes Utrecht zeven dagen per week, 24 uur per dag bezoeken. Alle opslagruimtes bevinden zich op dezelfde locatie, namelijk de Elektronweg in Utrecht. Dit is zeer makkelijk te bereiken vanaf omliggende steden, zoals Zeist, De Bilt en Maarssen. De opslagruimtes verschillen van afmetingen en daarom ook van prijs. De kleinste opslagruimte Utrecht is drie kubieke meter en de grootste opslagruimte is zesenzestig kubieke meter. Op de eerste etage starten de prijzen vanaf 29 euro per maand en op de begane grond vanaf 35 euro per maand. Bevalt de opslagruimte u helaas niet? Dan kunt u dagelijks opzeggen!

Over de Opslagman

De Opslagman is al jaren actief in het verhuren van opslagruimtes in de provincie Utrecht. Oorspronkelijk zijn we gestart als vastgoedbedrijf, waarnaar de focus zich heeft verplaatst naar opslagruimtes. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop en dit is ook te blijken uit de tevredenheid van de klanten. Wij zien uw tevredenheid dan ook als ons visitekaartje. Twijfelt u desondanks nog steeds aan ons? Dan geven wij u hierbij nog een paar redenen om voor ons te kiezen. In de opslagruimte kunt u kosteloos gebruik maken van een lift om spullen te verplaatsen. Wanneer u erachter komt dat alle spullen toch niet in uw gekozen opslagruimte passen, dan kunt u gemakkelijk switchen van opslagruimte.