Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease

Ben jij als zzp’er op zoek naar een voordelig lease contract? Verdiep je dan in de mogelijkheid tot een shortlease contract bij Xlrent. Met dit tijdelijke contract kun je voor een korte periode een auto leasen. Perfect wanneer jouw nieuwe opdracht enige reistijd vergt en je niet iedere dag afhankelijk wilt zijn van het openbaar vervoer.

Hoe het werkt?
Xlrent biedt zakelijke korte contracten voor het leasen van een auto. Je kunt via de website exact zien welke personenauto’s en bestelbussen geleased kunnen worden. Je kunt eenvoudig contact opnemen met Xlrent om een contract te kiezen dat exact aansluit aan al jouw wensen en eisen. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt direct de weg op.

Flexibiliteit
Een shortlease contract biedt jou extra flexibiliteit. Je kunt zelf bepalen wanneer je gebruik wilt maken van de leasewagen en bent niet meer afhankelijk van het ov. Ook biedt Xlrent erg flexibele contracten. Naast een vast bedrag per maand, kun je het contract op ieder gewenst moment opzeggen. Heb jij geen auto meer nodig voor de laatste maanden van het jaar? Dan zit je nergens aan vast en kun je jouw shortlease contract gewoon stopzetten.

Ruime collectie
Ook heb je een enorme keuze uit wagens. Wil je een personenauto met uitstraling, of gewoon een handige auto om overal mee te komen? Je kunt online de volledige collectie bekijken en jouw favoriete shortlease wagen uitkiezen. Ook voor de grotere klussen kun je bij Xlrent terecht en huur je eenvoudig een bestelwagen.

Wil je meer weten over deze shortlease optie of zelf een contract afsluiten? Neem dan eenvoudig online of telefonisch contact op met Xlrent.