Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw cateraar in Doesburg

Bent u op zoek naar verzorgde catering in Doesburg of omstreken? Dan bent u hier op de juiste plek. Wellingcatering opereert namelijk in Doesburg en in de buurt van. Maar wat maakt welling catering anders dan andere cateraars? Welling verzorgd een divers assortiment zodat er voor elke klant een mogelijkheid beschikbaar is om catering af te nemen. Het voordeel hiervan is dat er perfect maatwerk geleverd kan worden; want het principe ‘elke klant is anders’ is geen woord gelogen. Dit doen we bij wellingcatering dan ook graag. Ons personeel is goed opgeleid om elke klant als een unieke te behandelen. 

Catering laten verzorgen voor een brunch; lunch of andere evenementen

Het is bij Wellingcatering mogelijk om van alles te laten organiseren. Denk hierbij aan een compleet verzorgde lunch, brunch of een prachtige barbecue of high tea. Sinds dit jaar verhuren we zelfs een foodtrailer. Foodtrailers zijn erg populair op feesten en festivals. Dus als je de blits wilt maken is dat een perfecte optie. Naast onze ‘vaste’ mogelijkheden leveren wij ook graag maatwerk voor klanten. Dat is ons motto, wij verzorgen voor elke klant de best mogelijke service. Wellingcatering maakt louter gebruik van verse producten uit de regio. Deze producten worden hierna ook nog eens gratis geleverd. Ook biedt Wellingcatering de mogelijkheid aan om de afwas van uw verzorgde feest 24/7 op te halen, zodat u niet thuis met de gebakken peren zit. Dit maakt de service van Wellingcatering zo sterk.

Interesse?

Heeft u interesse in een volledig verzorgde catering? Bijvoorbeeld een barbecue waarbij alles geleverd wordt, van materiaal tot vlees en groeten. Ook wordt naderhand alles weer opgeruimd en meegenomen, en dat tegen een zeer betaalbare prijs. Beter kan bijna niet. Bekijk de website van Wellingcatering voor meer informatie ga naar de website van Welling Catering te gaan!