Lightsandshadows
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat voor mogelijkheden zijn er bij Rijschool Delft?

Wat voor mogelijkheden zijn er bij Rijschool Delft?

 

 

 

 

 

Wij van Rijschool Delft hebben een breed arsenaal aan opties en mogelijkheden voor elke beginnende rijder die graag zijn rijbewijs wil gaan halen. We hebben spoedcursussen, opfriscursussen en extra lange cursussen voor de personen die er geen genoeg van krijgen bij Rijschool Delft en het autorijden.

 

Naast een breed aanbod aan soorten cursussen zijn er nog veel meer keuzes die je kunt maken. De soort auto is iets waar wij bekend om staan. Er zijn veel merken en soorten die je kunt bekijken en waar je uiteindelijk een keus uit kunt gaan maken.

 

De route die we rijden is ook iets waar jij een beetje aan kunt bijdragen. We hebben een aantal straten die we graag gebruiken, maar mocht je iets onderweg tegen willen komen dan regelen we dat voor je!

 

Instructeur op maat bij Rijles Delft

 

We werken met mensen en daarom hebben we veel verschillende instructeurs. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en belemmeringen. We willen deze graag matchen met de vraag van de klant. Wilt u graag een man of vrouw dan regelen we dat. Ook de manier van lesgeven bespreken we van tevoren, zodat u wordt begeleid op u eigen voorkeurs manier.

 

We bieden de mogelijkheid om bij ontevredenheid ook te wisselen van rijinstructeur en zo toch de ervaring bij Rijles Delft op een goede manier voort te zetten.

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/